Autóklíma javítás, töltés, fertőtlenítés  

 

Autóklíma szervizünk szolgáltatásai: - klímarendszer ellenőrzése, - tisztítása, - feltöltése, - utántöltése, - gombátlanítása, - fertőtlenítése.
Telephelyünkön hétköznap 8 - 18 óráig, szombaton 9 - 13 óráig.

Előzetes bejelentkezés:
- Fehér út 7. szám alatti szervizünkbe a 261-11-22 / 21 melléken vagy
a 0630/472 49 60 mobilszámon.

Egész nyáron szenved a család az allergiától? Nézesse át az autó klímáját is, hiszen a klímarendszer kifertőtlenítésével, gombátlanításával már enyhülhetnek az allergiás panaszai!

Áraink:
Ellenőrzés és feltöltés: 12.000.- Ft-tól
Fertőtlenítés, gombátlanítás: 6.800.- Ft-tól.

 

Klímarendszer feltöltés

 
   
   
Új szolgáltatásunk: Ózon Robot fertőtlenítés/gombátlanítás  
 
Világjelenség, hogy minden autó – még a nagyon karbantartottak is -, előbb utóbb a doh, penész áldozatává válnak. A nem kívánatos kórokozók és fekete foltok látványa, a kellemetlen szaggal nem kivánatos felfedezés, és hiába reménykedünk maguktól eltűnni nem fognak. Egyszerű megoldást nyújt az autó-higiénia visszaállításában a kettős hatású vegyszermentes Ózon Robot fertőtlenítés/szagtalanítás kezelés. Az időjáráson túl az autók beltere kitűnő hely a penészspórák-gombák számára, amelyeknek kedvenc területük és táptalajuk a szövetek, papírok, bőrfelületek, növényi vagy állati eredetű ragasztók. A nyirkosság szükséges a penész-doh létrejöttéhez, ezért kerüljük a nedves ruhák, felszerelések tárolását. A penészgombák sűrűn előfordulnak sokféle formában és számtalan helyen. Az többi növényen élősködő igénytelenebb növények mikro spórákat termelnek, amelyek szabadon terjednek az autó különböző üregeiben. Ezek a spórák mindig jelen vannak, de amennyiben a kondíciók jobban kedveznek, hamar szemmel láthatólag is növekedésnek indulnak, és a fekete foltok a nem kívánatos szaggal együtt jól érezhetőek. A megfelelő ventilláció biztosításával – nem csak az utasteret ideértve- sokat lehet javítani a szag létrejötte ellen. Általában azonban a legkörültekintőbb és alapos elővigyázatosság mellett is nehezen elkerülhető az autó penész problémája. A megoldáshoz többféle eljárás alkalmazható: természetes anyagok használatával és a tudomány által kidolgozott termékekkel. Kezdjük az alapos szellőztetéssel. Sajnos a penész a legeldugottabb repedésbe is képes beköltözni. Miután a szükséges kézi tisztítások befejeződtek, a tisztított felületek szárazak, az Ózon Robot fertőtlenítő/szagtalanító kezelés elvégezhető. Az előállított ózongáz megtalálja a legeldugottabb rést, nyílást, repedést az autó tervezésétől függetlenül… így az elvégzett kezelést követően élvezhetjük kórokozó- és kellemetlen szag/illat mentes beltéri állapotot. Az Ózon Robot a kezelés közben átjárja ózonnal az autó valamennyi levegő járatát, így nem csak az utastér, hanem a levegő járatok belső felületei is fertőtlenítésre kerülnek. A kellemetlen illat a kezelést követően teljesen meg fog szűnni. Figyelem: Az Ózon Robot ózon-koncentrációs szintje biztonságos, és semmiféle felületi elváltozást, kárt nem okoz még ismételt kezelés alkalmazása esetén sem.  
   
   
   
   

Tovább a Szolgáltatásokhoz

 
Tovább a fő oldalra